Johny Ribet Responsive

Saturday, 6 April 2013

Johny Ribet Responsive Blogger Template
Johny Ribet is a simple responsive blogger template with 3 column. It's just a simple template blogger with black and grey color, 2 readmore methods with table of content, 3 column footer and 1 right sidebar. Tag H1 and H2 ready for more SEO and visitor friendly to your blog, and clean design You can use this template for your daily blog. Feel free to get this template.

Features of Johny Ajaib Responsive Blogger Template :
  • Fully Responsive Design
  • Auto resize thumbnail image
  • Well Documentation
  • Threaded Comment
  • Optimize SEO
  • Auto Author Image
  • Newsletter Subscription
  • Custom Error 404 Page
  • Compatible with major browsers (IE8+,Mozilla,Chrome,Safari)
  • Professional admin layout, help you easy work with blog layout.
Support: We wrote a very detail and clear guide to help you easy work with Johny Ribet Responsive Blogger Template. But if you have any questions, please feel free to ask on our comment system.
Note: Premium Version buyers will get advance and lifetime support guarantee.
  • Remove Footer credits
  • One time payment
  • For Unlimited Domains
  • Lifetime Premium Support
  • No Encrypted Scripts
  • Lifetime Template Updates
  • And Much More....

85 comments:

  1. you are number one about blogger tmeplates maskolis. thank you so much for cantik themes:D

    ReplyDelete
  2. It is our planet #1 place to get free premium templates. i am so happy to see your templates everyday. you are master of Blogger maskolis.

    ReplyDelete
  3. mas ijin share ya di ketemplate(dot)com

    ReplyDelete
  4. Hi bro this template is awesome and I want to use this in my blog. But my post image is wide 600px. So How can I make image wider in homepage. I have tried with ((Summary Noming img_thumb_width = 180;img_thumb_height = 130;)))...increased image size img_thumb_width =300px and img_thumb_height = 200px but its not changing image size on homepage. Kindly tell me how to change it???

    ReplyDelete
    Replies
    1. You should change in this code :
      .cutter{width:180px;height:130px

      But I set maximum width in 200px, if you want more wider fine this code :
      function bp_thumbnail_resize(e,d){var c=200

      Change 200 to any width that you want

      Delete
    2. thanks it works. but another problem about image that its not centering. I can see the image only middle part because it is cutting the edge of left and right part of the image. This problem is also in popular post also. But i got this problem before applying the above code. SO kindly tell me how to make image fully.

      And is there any way to bring the Labels below Readmore button??

      Delete
    3. It's to long to explain here, download this Johny Ribet with no cutter with full image :
      https://sites.google.com/site/bangkolis/javascript/Johny%20Ribet%20No%20Cutter%20Image.zip

      To resize the thumb in homepage, find this codes :
      width:190px;height:130px

      and this too :
      img_thumb_height = 130;
      img_thumb_width = 190;

      I had changed with a new readmore script and remove cutter img

      Delete
    4. And for popular post thumb that's default from blogger. We couldn't change that

      Delete
    5. thank you so much for your time and quick response.

      Delete
  5. Mas kolis saya ijin background template nya saya pake di blog saya (catatan-piper-comex.blogspot.com). Terima kasih..., sukses buat anda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. such a great template... Fed up from blogger and wants your own website, here are the free scripts and tutorials of how to install a nulled script, and lots of nulled scripts for free... join http://scipts-nulled-php.blogspot.com/

      Delete
  6. waww,, gw kudu ganti template neh :D

    ReplyDelete
  7. salam kenal mas kolis, ane bru ngaplikasikan tempelate ini di blog ane, semuanya perfect kecuali 1, ketika halamannya ane hidden kok kotak searchnya ikut ilang...mohon pencerahan...matur nuwun..

    ReplyDelete
  8. how to increase right side bar widght in this??? urgent.

    ReplyDelete
  9. mas kolis kok gini jadi nya, help yah
    http://id-truth.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Maskolis , help donk, id-truth.blogspot.com nya di bagian depan napa seperti iut

    oh ia maskolis, saya mau sidebar nya jadi dua, ini kan dikanan saja, supaya di kiri dan kanan sidebar nya gimana yah ?

    makasih terlebih dahulu atas templat nya

    ReplyDelete
  11. How to change the width of the post? At present it is 640px. I want it as 960px. Please help..

    ReplyDelete
  12. Kami tidak dapat menyimpan template Anda.
    Template Anda tidak dapat diuraikan karena template tidak terbentuk dengan baik. Pastikan semua elemen XML ditutup dengan benar. pesan kesalahan XML:
    (SyntaxError) : Unexpected token <

    solusinya gimana ya mas ?

    ReplyDelete
  13. Hi maskolis,
    Thanks for this great template, but i have trouble with the related posts... they don't display ! how to fix this probleme ?
    Thx

    ReplyDelete
  14. hi om maskolis master blogger mau tanya ini template'y bisa di edit" gx yah?
    nubi nih om maskolis... :D

    ReplyDelete
  15. om mau nanya bagaimana cara mengganti warna template?

    ReplyDelete
  16. mas mau nanya kenapa yah saya download template yg di situs ini size file nya cuman 17 kb semua template sma size nya, jd ngga ada file yg buat d upload k blog nya

    ReplyDelete
  17. mas templatenya bagus :D izin download + izin pakai... diedit lg boleh ya mas heheh

    ReplyDelete
  18. hi dear an thank you
    you cane join http://www.media.net/
    ads by yahoo

    ReplyDelete
  19. Thanks mas, themenya keren n bagus..
    tapi sayang ane ada sedikit troble dengan page/halamannya, jadi ketika di saya tambahkan halaman baru malah ndak mau muncul seperti awal pertama "sesuai demo".

    Namun ketika saya setting di bagian Page/halamannya, saya tampilkan di TOP/atas muncule di atas posting "bukan di atase menu dropdowsn".

    Kira2 solusinya gimana mas ?

    Suwun.

    ReplyDelete
  20. ini benerinnya gimana ya??
    http://feedvalidator.org/check.cgi?url=http%3a%2f%2fthsumantri.blogspot.com%2f

    ReplyDelete
  21. change your website themes just click http://www.bigmasstemplate.blogspot.in

    ReplyDelete
  22. Wow nice template, maskolis! I really like it! :)

    ReplyDelete
  23. PAK DHE,IJIN COMOT BUAT KOLEKSI PAK DHE

    ReplyDelete
  24. friend help me, look at me download this template, friend download this template:http://johny-kampret.blogspot.mx/ of here:

    http://www.maskolis.com/2012/09/inilah-2-template-bingung-mau-dikasih.html

    but I want to make a little bigger the image, the post latestgames down, but do it from. postthmbnail I put for example 200x200
    and the image I get pixelated, or fuzzy, as I could do? greetings.

    ReplyDelete
  25. nice template... bisa diedit sesuai dengan kebutuhan ya gan ???

    ReplyDelete
  26. maskolis ...loadingnya lama kenapa yah???


    http://pucukpucuk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. izin mke templat gan, ok mksh

    ReplyDelete
  28. Mohon maaf pak kalo template demonya dihapus apa pengaruh sama templatnya...??? soalnya template blog aku jadi kacau...!!!

    ReplyDelete
  29. Mohon bantuannya pak...!!! aku butuh soalnya template itu...!!! Sebelumnya Makasih Udah Kasih Gratis Template Yang Mantaff Itu...!!!

    ReplyDelete
  30. Kenapa pake gambar ini...!!! http://3.bp.blogspot.com/-MDAVOH3vOYU/UUa9UYMZCJI/AAAAAAAAAjA/YicU-mlZMrY/s1600/RSSjosspendek.png Hubungi saya lewat email jika ada pembicaraan khusus...!!! delio.davinci@gmail.com

    ReplyDelete
  31. johny ribet kok error? ada apa mas...

    ReplyDelete
  32. ganti johny error aja biar gk ribet.

    ReplyDelete
  33. mas, blog ku id-truth.blogspot.com jadi kacau tuh tampilan nya,, di tolong yaa

    ReplyDelete
  34. Free Server Newcamd CCcam Here
    http://daynewcamd.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. I never seen this kind of creative theme before. Thank You.

    ReplyDelete
  36. wah, bagus-bagus mas templatenya... lihat-lihat ya mas.. nanti kalau ada yang pas mau saya coba... :)

    ReplyDelete
  37. Bagus Ni tapi sayang kalau ganti-ganti template ga baik buat blognya

    ReplyDelete
  38. Bagus sekali artikelnya, sangat bermanfaat buat saya.
    kunjungi blog saya juga ya, di Itupoker.com agen poker online indonesia terpercaya

    ReplyDelete
  39. Satu kata... Mantap... ijin download templatenya mas kolis... Trimks banyak..

    ReplyDelete
  40. ijin pakai template ini gan..mantap...www.kabarkini.net

    ReplyDelete
  41. mantap ini bung,,,ane coba di blog ane nih
    My Notes

    ReplyDelete
  42. Om Ko Latar Belakang nya tanda seru sih

    ReplyDelete
  43. mas ijin pakai, ohya mau nanya untuk bacground boleh di ganti to gan saya pakai di Blog[dot]PetugasUkur[dot]Com gan mohon saranya dan salam kenal

    ReplyDelete
  44. mas gmn cara makainya mas ? saya download bentuk txt ? mohon bantuannya mas

    ReplyDelete
  45. best site for online videos
    http://fast-videos.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. hello, i've been using your template for sometime now, but the background images suddenly disappeared and turned into warning triangles

    ReplyDelete
  47. ijin nyedot mas ...
    visit asalsharee.blogspot.com

    ReplyDelete
  48. sy suka ini karena layoutnya bagus sekali ......

    .thanks...

    ReplyDelete
  49. tulisan posting blog berantakan... sudilah kiranya liat blog saya ini http://prmpandeyan.blogspot.com/
    dan kasih solusinya ya... (email; wirdan8@gmail.com).. maksh ya

    ReplyDelete
  50. johny ribet demo is no longer available... I modified this great responsive theme, have a look:
    http://thesimpletheme.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. Keren neh kalo blogger template johny-ribet di pasang di www.info-agen-online.com

    ReplyDelete
  52. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  53. mas ijin sedot ya,trimakasih templatenya.

    ReplyDelete

That I would be glad if you're not remove or change credit link in the right bottom

 
© Copyright 2010-2015 Mastemplate.Com