.

Bukan Johny

Friday, 1 February 2013



TEMPLATE FEATURES

This first template named Bukan Johny, simple template blogger with a wide automotatic slider from Lofslidernews. It's a 2 column blogger with 1 right sidebar, 3 column footer, pure CSS menu navigation dropdown and more. You can use this template for your daily blog. Feel free to get this template. And if you have any question about this template visit this link for more detail


TEMPLATE FEATURES

I don't have any idea about this template named, this demo template used my old blog that I'm not use it anymore, it's looks like Bukan Johny Template without slider. It's more simple and easy to navigated, because there's no specific features that I put in this template. No responsive, no elegant, it's just only 2 column template blogger with 1 right sidebar and 3 column footer. This template suitable for all type of content blog especially for daily blogs updates. Feel free to use this and I hope you enjoy it and happy blogging.

All templates created by : http://www.maskolis.com
Url Instruction : Creating Website

I suggest you to save any javascript in this template with your own Google Code or another file hosting for better result. Read this tutorial to save Javascript in to your own Google Code.

51 comments:

  1. Best Free Premium Blogger,Blogspot Templates for your blog.Latest High Quality Free Premium Blogger Templates,Themes,Layouts http://bigmasstemplate.blogspot.in/

    ReplyDelete
  2. minta design template kayak website harvard : www.harvard.edu mas..
    maju terus mastemplate...

    ReplyDelete
  3. SELAM harika çok güzel ellerine sağlık

    ReplyDelete
  4. Mas, cara mengatur agar image post (pada home) bukan thumbnail bagaimana ya ? agar image nya full sesuai pada posting tapi "cutter{width:190px;height:130px;" nya tetap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walah byk yg mesti dirubah, cutternya dihapus, trus script pembentuk thumb yg ada di bawah post-hentry juga dihapus.

      Setelah itu sesuaikan thumbnya pada script pembentuk readmore

      Delete
    2. mas, saya sudah hapus cutter dan thumb yg di bawah post hentry, tapi image nya jadi ga muncul mas, padahal saya sudah sesuain thumb yg di readmore .

      maaf mas, soalnya masih newbie :)

      Delete
  5. oh iya mas, untuk menghilangkan tanggal dan total komentar pada slider bagaimana ya mas ?
    Terimakasih, maju terus mastemplate

    ReplyDelete
    Replies
    1. CAri dan hapus kode in di Edit Html :
      <p>'+daystr+' / '+pcm+' comments</p>

      Delete
  6. template yang keren mas,. ijin pake yach..!

    ReplyDelete
  7. My site: http://www.contratapalestra.com/ Brazil!

    ReplyDelete
  8. mas.. waktu saya pakai template mas kok ada tampilan login gitu yah.. itu apa nya yg salah yah..

    salam Ngumpul gan

    ReplyDelete
  9. Wow Nice Theme bro... http://www.newblogthemes.com/

    ReplyDelete
  10. NICE BLOG FOR SEO WORK-
    TO PROMOTE YOUR WEBSITE FREE OF COST AT TOP RANK BOOK MARKING WEBSITES
    PLEASE CLICK ON THE LINK www.markingspot.org
    REGARD- YOGESH KUMAR

    ReplyDelete
  11. Mas gimana cara menampilkan slider post ya?

    ReplyDelete
  12. owesome template :)
    gonna add this on http://mybloggertricks.biz

    ReplyDelete
  13. keren keren om templatenya ane coba ya...

    ReplyDelete
  14. template nya bagus2....byk yg autowidget

    ReplyDelete
  15. maaf mas cara menampilkan slider nya gimana yahh ,,kok di blog kami tidak muncul ...
    Mohon di cek http://yayasanahmadsami1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Slider is not working.. Please help...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Visit this following post :
      http://www.maskolis.com/2013/02/inilah-template-blogger-super-jelek.html

      Take the code for slider in that post, but do not in translate position when you pick the codes

      Delete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. mas saya pingin pasang emotions, kalau mau pasang emotions di komentar cara nya gimana ya mas ?
    :)

    ReplyDelete
  19. hey my slider is not working i dont know where im gonna edit to work it properly here is my blog http://insidewebz.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. futuristic and elegant template

    ReplyDelete
  21. sww
    Mas gambar posting-nya tidak bekerja saya telah posting beberapa artikel terbaru bergambar. ini linknya. http://perumnas1seladaraya.blogspot.com
    Terima kasih, ws. Allah swt berfirman Amalkan Ilmu-mu bekal di akherat.

    ReplyDelete
  22. Mas mohon bantuan slide saya tidak mau nampak mas : http://lahpisle.blogspot.com/

    tolong bantuannya. terimakasih sebelunya

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. Mas Kok Slider gambarnya ngx muncul ya ap yang salh ya mas mohon bantuannya

    ReplyDelete
  25. mas bagaimana cara merubah format dari template ini, yang saya download dapat hanya kek notepad biasa saja bukan dalam format xmlnya?

    ReplyDelete
  26. mas olis, saya pake template bukan johny. tapi ampun deh, muncul tulisan stop script mlulu. tolong mas, bisa bantu gak ya...?
    ni link blg sy : http://www.isnainihusda.com/

    ReplyDelete
  27. Awesome banget nih template nya, jadi pengen download! :D

    ReplyDelete
  28. cara buat menu yang paling atas gimana mas????

    ReplyDelete
  29. Kalau saya ada masalah di Facebook Button nya mas. Kok gak bisa dipakai sih, Jadi kasusnya saat mau ngelike atau rekemandasiin via facebook malah mental actionnya.

    Mohon bantuannya mas untuk cek langsung ke :
    http://nemukabar.blogspot.com/2013/07/android-masih-rawan-dibobol-hacker.html

    Thanks before.

    ReplyDelete
  30. Mas, kok slidernya gak worg mas?
    tolong bantuanya ...

    ReplyDelete
  31. Hola, hemos asistido a sus invitaciones de descarga de plantillas liberadas para blogguer. La bukanjohny, ES UNA DE ELLAS, sin embargo no se localiza al descargala el archivo xml para ser subida y usada. Si en verdad la facilitan para blogguer, favor enviarme el archivo a mi correo: juanmrodriguez7@gmail.com. Gracias anticipadas

    ReplyDelete
  32. Makasih Gan ats Hadiahnya..
    akan saya coba.
    Salam sukses

    ReplyDelete
  33. Mas, izin. maaf ya templatenya saya acak2, maksudnya saya edit2 lagi. Terima kasih.

    lihat blog di akun Google+.

    ReplyDelete
  34. mas untuk buat menu yg bawah caranya gmn????yg sample page

    ReplyDelete
  35. mantap mas,.. trims atas semuanya

    ReplyDelete
  36. keren .. kayak template yang ini www.bee4all.blogspot.com

    ReplyDelete

That I would be glad if you're not remove or change credit link in the right bottom

 
© Copyright 2010-2011 Best Free Blogger Templates All Rights Reserved.