Saturday, 26 January 2013

Johny Sakit Gigi

Johny Sakit Gigi Responsive Blogger Template
Johny Sakit Gigi is a responsive blogger template from Mas template with 3 column. Sakit Gigi means toothache in my lovely Indonesian language, because I made this template when I get toothache for 4 days, so painful I hope you're not get toothache like me. This template made in magazine style blogger template with black and white color. You can use it for any gallery content with image. This template has a 3 column with one sidebar in the right, 3 column footer, automatic Lofslidernews that work with your recent post or labels, Feedburner box and related post ready in the bottom of every post, ads ready, dropdown menu, clean design template, and more. Feel free to use this template and for more detail about how to customize this template please visit this link.

Features of Johny Sakit Gigi Blogger Template :
  • Fully Responsive Design
  • Auto resize thumbnail image
  • Well Documentation
  • Threaded Comment
  • Optimize SEO
  • Auto Author Image
  • Grid based Design
  • Newsletter Subscription
  • Custom Error 404 Page
  • Compatible with major browsers (IE8+,Mozilla,Chrome,Safari)
  • Professional admin layout, help you easy work with blog layout.
Support: We wrote a very detail and clear guide to help you easy work with Johny Sakit Gigi Responsive Blogger Template. But if you have any questions, please feel free to ask on our comment system.
Note: Premium Version buyers will get advance and lifetime support guarantee.
  • Remove Footer credits
  • One time payment
  • For Unlimited Domains
  • Lifetime Premium Support
  • No Encrypted Scripts
  • Lifetime Template Updates
  • And Much More....

Write comments
  1. Another stunning template, well done!

  2. bro maskolis iwont contak nomber of u or skype nomber plz contak me my skype id ( milroy71 ) ;)

  3. i bro i need this of them plz can u give me

    do u have give me plzzzzzzzzzzzzzz

  4. Best Free Premium Blogger,Blogspot Templates for your blog.Latest High Quality Free Premium Blogger Templates,Themes,Layouts

  5. mas template nya ada sedikit bugs pada PAGE - nya, content pada PAGE di bawah HEADER akan terus "double content/post" untuk setiap isi page yg dipublikasikan.
    contoh :
    Mohon untuk diperbaiki yah mas, thanks :)

    1. Makasih koreksinya, summary readmore ikutan masuk ke page
      Sekarang sudah diperbaiki, silahkan download ulang

  6. how to add top slider


    1. Read this turotial to custumize slider :

  8. Replies
    1. aw!! can u make thumbnail even it is not uploaded on blogger? like other template? i really like this template

  9. This comment has been removed by the author.

  10. http://คมชัด ดูหนังออนไลน์ thank you.

  11. hi admin Mas. Thank you for this wonderful templates. I just have some questions. Pictures of every recent post i create don't appear in our homepage. How to attach slider too. Thank's in advance.

  12. maskolis thanks for the beautiful template
    please visit my site

  13. Mas, coba deh upload template keseluruhannya supaya pas ganti template sama persis seperti yg di demo. jangan berupa txt gitu.

    terus saya pke template yg txt itu di copas ke edit html, hasilnya tampilan layout/tata letak hancur lebur.

    ni salah satu con toh SS nya yg saya temukan di blog lain

    saya udah nemu banyak cara memperbaiki tampilan layout/tata letak hancur lebur ini, tapi tetep saja buat tempale sakit gigi ini gak ngaruh atau malah tambah gak karuan.

    jadi, tolong sekali lagi Mas upload template keseluruhannya supaya pas ganti template sama persis seperti yg di demo. supaya tinggal edit-edit widget atau menu sesuai keinginan kita.

    terima kasih sebelumnya Mas, mohon tanggapannya...

  14. gan,kok yang contoh postingan,yang ada tulisan "i am your jinchuu" di gambarnya itu lo,
    kaga muncul ?

    wkwkwk g tau namanya ..

  15. Mas... Idenya keren-keren. Sy izin pakai template yang versi online shop.

  16. Makasih.. Walau sy agak ngeraba-raba juga, ga ngeri. Order, saya alihkan ke link informasi.

  17. makasih template nya ,,
    udah sya pakek nih :D

  18. sudah saya pasang di jersey bola grade ori

  19. saya mw tanya mas. gimana cara pasang gambar kotak disamping slide itu?? terima kasih

  20. Thanks gan, ijin posting yeh? Mantab, karya mu akan salalu ane kenang, info dari ente bermanfaat buat ane :) one more thanks gan :)


That I would be glad if you're not remove or change credit link in the right bottom