Johny Sakit Gigi

Saturday, 26 January 2013

Templates Live Demo

TEMPLATE FEATURES

This blogger template was made especially for blog with comics content, named Johny Sakit Gigi. Sakit Gigi means toothache in my lovely Indonesian language, because I made this template when I get toothache for 4 days, so painful I hope you're not get toothache like me. This template made in magazine style blogger template with black and white color. You can use it for any gallery content with image. This template has a 3 column with one sidebar in the right, 3 column footer, automatic Lofslidernews that work with your recent post or labels, Feedburner box and related post ready in the bottom of every post, ads ready, dropdown menu, clean design template, and more. Feel free to use this template, and for more detail about how to customize this template please visit this link.

This template only work with image that uploaded in blogger host

Template Name : Johny Sakit Gigi
Author : Maskolis
Url Instruction : Creating Website
Designer : Creating Website
Url Designer : http://www.maskolis.com

I suggest you to save any javascript in this template with your own Google Code or another file hosting for better result. Read this tutorial to save Javascript in to your own Google Code.
Share this article :

Similiar Templates

40 comments:

  1. Another stunning template, well done!

    ReplyDelete
  2. bro maskolis iwont contak nomber of u or skype nomber plz contak me my skype id ( milroy71 ) ;)

    ReplyDelete
  3. i bro i need this http://moviebharat.blogspot.in/ of them plz can u give me

    do u have give me plzzzzzzzzzzzzzz jagadeshworld@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Best Free Premium Blogger,Blogspot Templates for your blog.Latest High Quality Free Premium Blogger Templates,Themes,Layouts http://bigmasstemplate.blogspot.in/

    ReplyDelete
  5. mas template nya ada sedikit bugs pada PAGE - nya, content pada PAGE di bawah HEADER akan terus "double content/post" untuk setiap isi page yg dipublikasikan.
    contoh : http://johny-sakitgigi.blogspot.com/p/sample-page-3.html
    Mohon untuk diperbaiki yah mas, thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makasih koreksinya, summary readmore ikutan masuk ke page
      Sekarang sudah diperbaiki, silahkan download ulang

      Delete
  6. how to add top slider

    http://lankatvinfoteledrama.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. SHOW ME HOW TO ADD TOP SLIDER PLEASE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Read this turotial to custumize slider :
      http://www.maskolis.com/2013/01/template-blogger-jelek-untuk-komik.html

      Delete
  8. Replies
    1. aw!! can u make thumbnail even it is not uploaded on blogger? like other template? i really like this template

      Delete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. http://คมชัด.blogspot.com/ ดูหนังออนไลน์ thank you.

    ReplyDelete
  11. hi admin Mas. Thank you for this wonderful templates. I just have some questions. Pictures of every recent post i create don't appear in our homepage. How to attach slider too. Thank's in advance.

    ReplyDelete
  12. maskolis thanks for the beautiful template
    please visit my site
    http://www.wejangan.com/

    ReplyDelete
  13. Mas, coba deh upload template keseluruhannya supaya pas ganti template sama persis seperti yg di demo. jangan berupa txt gitu.

    terus saya pke template yg txt itu di copas ke edit html, hasilnya tampilan layout/tata letak hancur lebur.

    ni salah satu con toh SS nya yg saya temukan di blog lain http://lh5.ggpht.com/-j0LnYScxTCU/UMoYFL3ywCI/AAAAAAAAA_E/GQLfKZ9H7CY/s1600-h/Perubahan%252520Yang%252520Terjadi%252520Pada%252520Layout%252520Atau%252520Tata%252520Letak%252520Widget%252520Blog%25255B12%25255D.jpg

    saya udah nemu banyak cara memperbaiki tampilan layout/tata letak hancur lebur ini, tapi tetep saja buat tempale sakit gigi ini gak ngaruh atau malah tambah gak karuan.

    jadi, tolong sekali lagi Mas upload template keseluruhannya supaya pas ganti template sama persis seperti yg di demo. supaya tinggal edit-edit widget atau menu sesuai keinginan kita.

    terima kasih sebelumnya Mas, mohon tanggapannya...

    ReplyDelete
  14. gan,kok yang contoh postingan,yang ada tulisan "i am your jinchuu" di gambarnya itu lo,
    kaga muncul ?

    wkwkwk g tau namanya ..

    ReplyDelete
  15. Mas... Idenya keren-keren. Sy izin pakai template yang versi online shop.

    ReplyDelete
  16. Makasih.. Walau sy agak ngeraba-raba juga, ga ngeri. Order, saya alihkan ke link informasi.

    ReplyDelete
  17. makasih template nya ,,
    udah sya pakek nih :D

    fikrismea.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. sudah saya pasang di jersey bola grade ori http://goo.gl/Fsd5jW

    ReplyDelete
  19. saya mw tanya mas. gimana cara pasang gambar kotak disamping slide itu?? terima kasih

    ReplyDelete
  20. Thanks gan, ijin posting yeh? Mantab, karya mu akan salalu ane kenang, info dari ente bermanfaat buat ane :) one more thanks gan :)

    ReplyDelete

That I would be glad if you're not remove or change credit link in the right bottom

 
© Copyright 2010-2011 Mas Template All Rights Reserved.
Template Modify by Creating Website | Powered by Blogger.com.