.

Johny Kampret

Tuesday, 4 September 2012

Templates Live Demo

TEMPLATE FEATURES

Johny Kampret is template blogger that design in magazine game style blogger. You can use this template for any content games. It's a 2/3 column blogger template with 1 right sidebar, static page ready, 3 column footer, magazine style blogspot template with blue and white color, automatic slider carousel, ads ready, pagination for blogger ready, automatic recent slider, dropdown menu, clean design template, and more. This template designed especially for content games but you can use it for any content with daily updates

Template Name : Johny Kampret
Author : Maskolis
Url Instruction : Creating Website
Designer : Creating Website
Url Designer : creatingwebsite-maskolis.blogspot.com

Update Templates

My Google Code was banned, there's so many script that I put in there can't be opened. But I already fixed it with the updates ones, you can re-download this template or you can change some script in this post, and I suggest you to save any javascript in this template with your own Google Code or another file hosting for better result. Read this tutorial to save Javascript in to your own Google Code.

54 comments:

  1. jadi bingung nie....masa saya ganti template lagi :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pilih salah satu bro, jgn suka gonta-ganti template pengaruh buat SERP google

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. wah matap nigan , setiap mas-template buat tampale baru ane mau ganti tamplate truss
    moga sukses mas-template

    ReplyDelete
    Replies
    1. caranya buat recent pos pad tumbail gimana mas...
      truz slider saya eror g jalan

      Delete
    2. Mas cara nya Header template lain di jadikan header transparant seperti itu Gmana ya mas ? terimakasih Wasalam...

      Delete
  3. Dude, Nice work and all but we love you because of your unique " Gallery " Style
    I will tell you what you should do
    Make a Template like Johny Crottube with more Youtube Label looks With a Facebook like button under the thumbnail and then witha " ViewS " count. It will be the best thing EVER :) Trust me. You will make some money as well

    ReplyDelete
  4. wahhhh ini keren dah,... tapi namanya kog kampret.... heheh

    ReplyDelete
  5. Maz.. kayaknya udah oce ma yang ini. izin dipakek maz..

    ReplyDelete
  6. this template is here...! Like This, nice one thanks a lot mas!
    http://gamesnep.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. hello maskolis can u help me please i just want to use the GAMECATEGORY widget on Johny Storage Red. pls help me how to get the code. thanks and more power.

    ReplyDelete
  8. Mas keren bangat.. tapi slider di template Johny Darkgamer 2 cuma 1 paparannya.. gi mana ya mau kasi keluar kesemua images?

    ReplyDelete
  9. how do i delete the featured slider that is right below the MENU??/

    ReplyDelete
  10. mas-template emang nggk ada habis ide kreatifnya, minta ijin pakai templatenya dan terimakasih, sangat membantu

    ReplyDelete
  11. Kereen bangett,,


    Ijin makai di KoreaTerbaru.com

    Tapi mesti banyak yang diubah ya, karena sebelumya banyak menggunakan Icon stik game di tiap label dan sidebarnya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow .. ajarin donk master cara gunainnya ;)

      Delete
  12. @maskolis: bisa gx ntuk warna biru lautnya dganti dgan warna biru yg ini gx #33aaff sperti d.menu blog ane http://ayodownloadgame.blogspot.com/ saat disorot...ane suka wrna itu soalnya...mkasih sblumnya..

    ReplyDelete
  13. mas link downloadnya utk tmplate ini munculnya buat template johny kena banned.....

    ReplyDelete
  14. ijin mas setiap saya buka blog saya selalu ada tulisan ini (https://masolis-javascript.googlecode.com. The site says: "Google Code Subversion Repository") gimana cara ilanginnya trims salam hormat

    ReplyDelete
  15. Hi mas, I think your google code account has been banned again.

    Can you reupload your code and update the codes please?

    ReplyDelete
  16. HELP ME I WANT TO PUT IT IN MAY BLOG I LIKE IT, IT'S SO GOOD, MY BLOG FOLLOWED IN THIS LINK wwww.eliabu.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. you must update scripts course the one you give us its not working

    ReplyDelete
  18. tanya donk mas....itu cara bikin label 1 s/d 8 di tamplate ini gmna ya mas......ngapa ya ketika saya bikin Recent Post Sesuai Label Thumbnail yg ane cari di google...itu jadinya error smua..
    mohon pencerahan nya mas....makasih

    ReplyDelete
  19. Punyaku dah jadi nih http://xgameonlinex.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. mas kasih tau caranya ,cara bikin label 1 s/d 8,terus Related Posts.

      Delete
  20. Screenshot


    http://1.bp.blogspot.com/-HU0Cykefvxs/UP4__6i1syI/AAAAAAAAASQ/QQs_BV4_CiA/s320/Untitled.png



    how to more content text on post

    ReplyDelete
  21. Hi Mas, I want your help: In this template each featured post widget shows only 3 posts on home page, I saw the script behind that featured post widgets and I found there is max-result=8 but it shows only 3 posts instead of 8 posts on home page,where is problem? and how can I increase the posts on that's featured posts widget ?

    ReplyDelete
  22. Hello Johny this does not appear the numbers of postings and Blue Label part 1,2,3 ... appears not help me please, loved the template

    ReplyDelete
  23. I have a problem.. I add images on the post but the images that I add on the post doesn't appear as thumbnail instead what appear is "no image available". How do I fix it?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Here is the screenshot of my problem. The one I placed red mark.
      http://i47.tinypic.com/33548j7.jpg

      Delete
  24. mantab juragan.....sedot ya.
    http://ayobaipejuangpacitan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. cra ngmbil tmbplate nya gmn sih mas bngung sy,,

    ReplyDelete
  26. Gan footernya hilang ya klo udh pilih salah satu artikel,, kurang bagus menurut saya,,

    ReplyDelete
  27. sangat bos template nya... loadingnya cukup bagus gak bikin orang nggondok... LANJUTKAN!!!

    ReplyDelete
  28. ijin pake ya masta :) txh bgt :D. mohon ijin untuk edit sesuai selera ya :)

    ReplyDelete
  29. Ma Kolis, gimana cara menambah jumlah tampilan post per kategori yg ada di index (widget tengah; demo di widget 1, widget 2) default kan 3 post per kategori akan saya rubah jd 6 per kategori,
    saya coba edit dibagian javascriptnya kok gag ada efeknya yah mas?

    ReplyDelete
  30. Hi, thanks for this theme. now i want to edit slide1 so what can i do.pls show me. Thanks

    ReplyDelete
  31. Mantap! Izin edit boleh? Tapi gak di re-post kok :)

    ReplyDelete
  32. mantap gan templatenya..tapi nih kok yang tenggah item pekat ,kadang bisa kadang tidak ..mohon bantuan nya " http://bestsharein.blogspot.com/"coba lihat

    ReplyDelete
  33. mas template nya keren nikh .
    tapi aku mau yg warna dominan nya merah ama hitam . pliss ya.
    trus cara ganti gambar background nya gimana ??

    ReplyDelete
  34. Dear friends

    Please Help me. Your Template /johny-kampret.html is download and upload but there are no Label shows. What i Do ?

    wait for your response ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. my address http://taniarahman.blogspot.com/

      Delete
  35. sumpaahhh keren abis templatenya gan dan sudah saya coba,,, tapi untuk menampilkan label 1 label 2 nya gimana ya? kok nggak bisa gan,,,
    Tengkyuuuu... (y) (y)

    ReplyDelete
  36. link eroorrrr mas...
    plis reupload..ok

    http://cara-aan.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. mas saya pake templet ini gambar yang besarnya tiba hilang cara benerinya gmn gan???http://www.caraklik.com/

    ReplyDelete
  38. semalam utak atik menu slidernya , koq tetap blank gitu yah..mohon pencerahannya mas...http://dongenganak1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. Mas cara ngilangin gambar stik game di setiap judul post gimana tah ? agar lebih elegan xixixixi ga papakan mas skalian ijin nih

    ReplyDelete

That I would be glad if you're not remove or change credit link in the right bottom

 
© Copyright 2010-2011 Best Free Blogger Templates All Rights Reserved.