.

Johny Kenthir Banget

Friday, 20 July 2012


TEMPLATE FEATURES

This is a different style in Johny Kenthir template, with a brown light color. Johny Kenthir Banget  blogger template is a free magazine style blogger template for portal news blog with automatic recent per category. It's a 4 column blogger template with right sidebar, 3 column footer, magazine style blogspot template, 1 right sidebar, automatic featured content slider, categories tab view widget, automatic slider carousel, ads ready, pagination for blogger ready, dropdown menu, tab view menu, clean design template, and more. This template designed for portal news blog with daily updates. For more detail about how to customize this template please visit this link.

Template Name : Johny Kenthir Banget
Author : Maskolis
Url Instruction : Creating Website
Designer : Creating Website
Url Designer : creatingwebsite-maskolis.blogspot.com

Update Templates

My Google Code was banned, there's so many script that I put in there can't be opened. But I already fixed it with the updates ones, you can re-download this template or you can change some script in this post, and I suggest you to save any javascript in this template with your own Google Code or another file hosting for better result. Read this tutorial to save Javascript in to your own Google Code.

55 comments:

  1. Keren mas, saya ambil juga yang ini


    www.infobungo.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Mau coba di www.koranmataram.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. bagus mas templatenya,,owh ya saya mau nanyak,,gimana ya caranya bikin popular post sama recent post seperti template mas paper itu?

    ReplyDelete
  4. PLEASE how will i configure the JAZZ,COMEDY,ETC

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, just click creating website beside url instruction in this post
      You will find the answer

      Delete
    2. Hi its not in english and i dont understand it please explain for me... And How Can i add the videos the way they are in the DEMO here is my URl http://gistxtreme.blogspot.com

      Delete
  5. I loved estse template but still do not know how to edit properly, vavor someone help me? see my blog and see the demonstration of the template I want to stay the same. www.agnosilvag11.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. mas, keren template. saya akan download
    http://acehtourismagency.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. _____________________________

    [[[[ THE AMAZING WORK ]]]]
    _____________________________

    ReplyDelete
  8. lindo, ficou lindo no meu blog, parabéns viu?
    http://arteecapa.blogspot.com.br/

    ReplyDelete
  9. saya akan tes di blog saya

    http://katumbu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. eres un super professional, excelent, perfect, perfect.... OMG XD

    ReplyDelete
  11. it says no image available on most of the posts.. please help

    ReplyDelete
    Replies
    1. Go to your setting, choose other
      In the top row you will see "allow blog feeds" set in to full or until jump break position

      Delete
    2. it is set to full but it still says no image

      Delete
  12. mantap2 ni templatnya , jangan lpa mampir ya bang http://aivegi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. plz tel me, how to remove slide show because it not working

    ReplyDelete
    Replies
    1. You can re-fownload this template here the upload again.
      For instruction how to customize this template click creating website link beside URL instruction in this post

      Delete
  14. Makasih mas updatenya ^_^

    Moga gak di banned lagi akun Google Codenya,,

    salam By Terlambat.info

    ReplyDelete
  15. Maskolis, saya bisa minta bantuannya yang amat sangat. Bagaimana ya caranya agar Latest Post dan Popular Post di template ini bisa mendukung thumbnail yang berasal dari image URL eksternal. Karena saat ini template Maskolis yang saya pakai di website:

    www.bacabukuonline.web.id
    www.katalogbukuonline.web.id

    pada Latest Post dan Popular Post-nya jika image dari URL eksternal
    maka thumbnailnya not found. Dalam pikiran saya, Maskolis pasti bisa mengakali atau apalah istilahnya untuk mengatasi hal ini. Karena pada thumbnail yang berada di image TabView dan Image Slider kreasi maskolis bisa mendukung thumbnail dari image URL eksternal.

    Diunggu mas balasannya, terimakasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lha itu mbak, latest post disini saya menggunakan read more tanpa javascript jadi prinsip kerjanya seperti popular post, dia hanya membaca semua data atau file yang sudah disimpan pada hosting blogger di luar itu hanya akan menampilkan gambar default (no image) yang saya pasang pada auto read more.
      Jadi sebaiknya semua gambar yang ada dalam postingan di upload sendiri ketika bikin postingan, lagipula jika gambar milik blog lain itu di hapus atau sudah tidak ada lagi, gambar yg ada di blog mbak ikut hilang, bukannya malah tambah repot nantinya.

      Oiya itu blog yang pakai template johny kenthir sebaiknya di update javascriptnya mbak soalnya slider carousel dan tabber sidebarnya nggak jalan

      Delete
  16. Hello! Before too wanted to thank you for your templates. He liked to ask if there is a way to increase the number of news stories that appear on "Below Slider". How can I increase it to appear in six post that post?

    There are also forms of putting another widget like the Label 1?

    Thank you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I already replied you in creating website blog, please open it

      Delete
  17. hello sangat baik template Anda disajikan ini dilakukan dengan my site Template
    http://starsoluciones.blogspot.com ini dalam bahasa Spanyol
    _____________________________________________________________
    hello very good your templates are presented this is done with this template my site
    http://starsoluciones.blogspot.com this in Spanish

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, I hope that can be usefull

      Delete
  18. salam kenal mas,, mau tanya neh sejak 2 hari terakhir saya pake template ini normal2 saja,, tapi saya cekk tadi kok Slidenya tidak muncull lagi... apap yang terjadi mas??? minta bantuannya http://www.mautau.net/

    ReplyDelete
  19. How to change the label for this template? any guide link?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just type your label in there, or click creating website link beside URL instruction in this post. Translate in English with widget translation flag in my sidebar side

      Delete
  20. Please
    Slider ring does not work well - appears during loading and then disappears

    You can see it here http://ezz380.blogspot.com/

    Please help me

    ReplyDelete
  21. tanya mas kolis,kok di bagian Below slider setelah saya buka ternyata kosong,dan tidak ada kode HTMLnya,mohon pencerahannya ,thx

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. Hi, got an issue w/ slider not working, any work around on this? i upgraded the template from sompret to this one. Thanks!

    ReplyDelete
  24. mau nanya mas kolis,,kok blog saya tidak bisa seperti yang di DEMO ?? mohon pencerahannya ,pliss ,THX
    ini blog saya ,maaf newbie
    http://sadewa-news.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. Hello
    Way it doesnt work on blogger?

    ReplyDelete
  26. need urgent help, the codes were unavailable again thanks

    ReplyDelete
  27. I've updated this template and your Google Code was banned again! Should I look for another template??

    ReplyDelete
  28. WOW!
    Amazing work man.... hats off to you!

    i hust want to know how to enable ticker which is available on top right side????

    ReplyDelete
  29. salam kenal mas, mau tanya sama mas kolis sejak saya pake template johny kenthir banget awalnya normal 2 saja, tapi saya cek lagi, kok Slidenya tidak berfungsi lagi... apa yang terjadi mas??? minta saran dan bantuannya
    http://icuk-sugiarto.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya mas, soalnya kemarin js files nya mati karena google code kena banned semua. Sekarang sudah saya perbaiki, tinggal download ulang aja, dan dijamin aman karena nggak file js yg saya simpan di google code

      Delete
  30. I REALLY LIKE YOUR JOHNY TEMPLATE COLLECTION.. BUT ALL OF THEM JUST DONT WORK OUT RIGHT ... I DONT KNOW WHY

    ReplyDelete
    Replies
    1. If you download my templates from here in my blog. It will work fine, because there's so many updates in any of my templates

      Delete
  31. keren templatenya gan. ane pake ya di blog ane.. :D

    thanks bgt,
    http://vuck-you.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. Gan ! Related Postnya gak bisa, sepertinya "relatedpost.js" sudah tidak bisa diakses.Tolong diperbarui gan !!

    ReplyDelete
  33. http://suaralamongan.blogspot.com/ is very beautifull

    ReplyDelete
  34. wah mas.. keren banget.. izin download buat http://www.keishagroup.com ya mas.. moga2 bisa mendukung seonya...

    ReplyDelete
  35. keren abiiizz....i save ya gun

    ReplyDelete
  36. templatenya keren mas, susah nyari template news premium yang free kayak gini.. untung ketemu...

    http://setengahotaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. my web site is www.aaaqqqw.blogspot.in,the main page slider not moving ,and also not be properly posistion what i do?

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  39. how can i add the video slider again and video categories? my blog is here http://eyopah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. bagaimana cara bikin slider foto yg sebelah kiri itu mas..
    mohon kasih tau :-)

    ReplyDelete
  41. Baik hati banget sumpah ini mas semoga amal ibadahnya diterima Tuhan. Amiin

    ReplyDelete
  42. nice tempelate, mantap!!!

    http://affliapps.blogspot.com

    ReplyDelete

That I would be glad if you're not remove or change credit link in the right bottom

 
© Copyright 2010-2011 Best Free Blogger Templates All Rights Reserved.