Gamer Darkpaper

Saturday, 7 April 2012


TEMPLATE FEATURES

This is the best template gamer that I ever made, names Gamer Darkpaper is a free magazine style blogger template for games and portal news blog with automatic recent per category. It's a 2/3 column blogger template with right sidebar, 3 column footer, magazine style blogspot template, automatic featured content slider, automatic slider carousel, ads ready, pagination for blogger ready, multi level dropdown menu, clean design template, feedbox and related post ready in the bottom of every post, and many more. This template designed for games and portal news blog with daily updates. New feature : Static Page ready.

Template Name : Gamer Darkpaper
Author : Maskolis
Url Instruction : Creating Website
Designer : Creating Website
Url Designer : creatingwebsite-maskolis.blogspot.com

Update Templates

My Google Code was banned, there's so many script that I put in there can't be opened. But I already fixed it with the updates ones, you can re-download this template or you can change some script in this post, and I suggest you to save any javascript in this template with your own Google Code or another file hosting for better result. Read this tutorial to save Javascript in to your own Google Code.

46 comments:

  1. Izin pake Templatenya Ya Mas Terima Kasih ^_^

    ReplyDelete
  2. Bingung Cara Make Template Nya.. T_T masih Newbie Ne saya.. :(

    ReplyDelete
  3. gan, bisa convert to wordpress gag? kalo bisa berapa? inbox yah..

    ReplyDelete
  4. Ijin pakai templatenya Gan....

    ReplyDelete
  5. mz templete sya lebel 2 dan lebel 3 gak bisa berjejer,, mlah numpuk di samping kiri

    seperti gambar di bawah ini :
    http://i1176.photobucket.com/albums/x337/monster248/11.jpg

    bukannya kyk gini :
    http://i1176.photobucket.com/albums/x337/monster248/22.jpg

    padahal sudah sya sdh setting di Tatat letak, masih tetep di samping kiri??

    hehe mohon bimbingannya mz

    ReplyDelete
    Replies
    1. ditambah post barunya mas, sampe tiap label yang ada di widget label 1 s/d label 7 jumlahnya minimal 5

      Delete
    2. Mas, kok aku download jhony template game yang keluar kok malah berbentuk kayak isi script, kenapa itu. biasanya kan muncul kayak HMTLnya,.
      kasih tau dong caranya gimana mas

      Delete
  6. Izin pke templatenya yah gan ?

    gan mo nanya neh, kasih tau dunk ,bagaimana caranya, membuat tampilan slide shownya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skalian cara ganti backgroundnya gan :)

      Delete
    2. Silahkan ke blog creating website mas, tutorialnya semua ada disitu

      Delete
  7. Untuk Indra Prasetyawan

    itu karena widget artikel yang numpuk, setahu saya begitu

    ReplyDelete
  8. aah..
    keren bagett neegh...
    maw'a jangan y meraah...:(
    hehehh...
    makasie mas....

    ReplyDelete
  9. Izin Download n pake template ini mas.. N Thanks ..

    ReplyDelete
  10. kok widget yg lam masih lengket juga, malah script widget yg lama nempel dimasing2 label

    ReplyDelete
  11. kalo ada yang memakai themplat ini
    edit html terus cari code <head> kemudian copi code di bawah nya

    <script src='http://up2.bladeshark.net/do.php?down=17' type='text/javascript'/>
    <script src='http://up2.bladeshark.net/do.php?down=20' type='text/javascript'/>
    <script src='http://up2.bladeshark.net/do.php?down=19' type='text/javascript'/>
    <script src='http://up2.bladeshark.net/do.php?down=18'type='text/javascript'/>

    moga membantu ^^

    ReplyDelete
  12. Something is now working see here and meet me in facebook www.nepalibc.blogspot.com and www.facebook.com/jiban.arpan14 is my fb ID
    Thank you

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. hello mate,

    Due to some reason that the googlecode is always been banned so I tried to host the code on my own in googlecode but it still doesn't work.

    I tried to host both the jcarousel, related post, page navigation and jquery code which I downloaded at crating website in googlecode and I had tried to change the name of googlecode of my own but still the all that was affected by googlecode didn't worked.. How do I fix it? please help.. My blog: http://livewirez.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. izin pake template gan,,
    makasih

    ReplyDelete
  16. great template, but too messed up... already spent too much time trying to fix it! Labels don't work, widgets are all over the place... sorry buddy!

    ReplyDelete
  17. keren banget templatenya gan :), oiya ente punya template hacker matrix ?

    ReplyDelete
  18. saya izin pake templatenya ya mass

    ReplyDelete
  19. gan gimana nih kok postingan blognya gk ada?

    ReplyDelete
  20. why this model does not work completely for me?

    http://krwawafantastyka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum gan
    maaf mau tanya gan gmn cara nampilin kotak komentar nya, kok ga ada kotak komentar nya ya gan?

    ReplyDelete
  22. mas cara bikin template gimana sih ??

    ReplyDelete
  23. Mas... Izin Copy tempalate-nya ya....
    Terima Kasih...

    Ohya... Kenapa setelah di pakaikan templatenya kok gambar di postingan tidak mau keluar, yang tampil cuman no image saja

    ini bentuknya tampilannya http://baraxbangsal13.blogspot.com/

    Mohon bantuannya ya...
    Terima Kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klo boleh saya bantu mungkin tu karna pada saat sobat memposting artikel sobat tidak memasukan gambar. klo mau no imagenya tidak coba masukan saja gambar pada artikelnya ......

      Http://bacore.blogspot.com

      Delete
  24. Salam Brother!!!!!
    will you pleas tell me how to display the slider (Just below the header) on all posts pages. This is only displayed on the home page. I want to show it on all pages. I hope you will guide me

    ReplyDelete
  25. Salam Blogger...

    Gan ninta izin download Templatenya yahh..
    Templatenya kuereeeeen bangettt..

    Sekalian mau tanya, kenapa ko slideshow yang gambarnya gede maksudnya slideshow yang no 2 di bawah header ko nggak muncul yahh..??
    Mohon pencerahanya gan, soalnya masih newbie..
    www.chozy4android.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. mas chozyworld bagaimana sih kamu masih boleh membuatnya. aku sudah puas mencoba template ini. malangnya langsung tak mahu berfungsi. bantu aku mas.

      ini email aku ya. salbie2004@yahoo.com (fb juga)

      Delete
  26. mas kok postinganya gag muncul ya ? mohon bantuanya

    ReplyDelete
  27. Gimana cara munculin slide shownya? masih Newbie Ne saya.. :(

    ReplyDelete
  28. mau tanya nie mas kalau mau ubah background warna hitamnya(Dark) jadi putih gimana ya

    mohon bantuanya ...........

    ReplyDelete
  29. Error in the Ubication "Label 1" LAbel 2" and "Label 3", HELP !
    http://soterhn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. nampilkan semua label nya gmn ya mas?

    ReplyDelete
  31. caranya buat label berbentuk kotak dan tampilan slide shownya bgaimna..mohon di inbox

    ReplyDelete
  32. kunjungi blog saya... www.andimuhammadfathur.blogspot.com
    msih byk yg kurang
    gimna caranya

    ReplyDelete

That I would be glad if you're not remove or change credit link in the right bottom

 
© Copyright 2010-2011 Best Free Blogger Templates All Rights Reserved.