Martin Template

Friday, 16 March 2012


TEMPLATE FEATURES

This template names Martin Template, that design in gallery style blogger template you can use this template for any gallery content. It's a 2/3 column blogger template with right sidebar, static page ready, 3 column footer, magazine style blogspot template, automatic content slider, ads ready, pagination for blogger ready, dropdown menu, clean design template, and more. This template designed for content gallery with daily updates

Template Name : Martin Template
Author : Maskolis
Url Instruction : Creating Website
Designer : Creating Website
Url Designer : creatingwebsite-maskolis.blogspot.com

Update Templates

My Google Code was banned, there's so many script that I put in there can't be opened. But I already fixed it with the updates ones, you can re-download this template or you can change some script in this post, and I suggest you to save any javascript in this template with your own Google Code or another file hosting for better result. Read this tutorial to save Javascript in to your own Google Code.

43 comments:

  1. This site help me to build a new web site . this site is really very good.

    ReplyDelete
  2. nice templates gan .. . thanks a lot of. . .

    ReplyDelete
  3. Mas, martin template kan ada yg versi gallery seperti ini dan ada yg versi berita..
    Kira kira jika template kita template biasa (auto readmore) dirubah menjadi template gallery apakah itu bisa.?
    Jika bisa, mohon di sher tutorialnya :)
    sebelumnya terimakasih mas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tentu bisa,,,sobat hanya tinggal tambahkan kode homepage style di template,kemudian di setting sesuai selera!!!jadi deh>>selengkapnya bisa dilihat di WWW.GUSBALI.COM

      Delete
  4. mas ,.,,saya orang baru di blog ,.,,

    kalo mau masangi template nya gmna ya mas ,.,

    please.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm,kalau gw biasanya sih,extract dulu xml bekas downloadnya,truz bisa deh,jangan lupa visit yee piximovie.blogspot.com

      Delete
  5. masti

    wow!good collection.i like it.i follow your site.carry on.

    www.mobimasti.mobi

    ReplyDelete
  6. plzzz help the slideshow on right side is nt working plxx help

    ReplyDelete
  7. makasih kang, izin download ya buat rubah tampilan biar makin kece bersama johny template

    ReplyDelete
  8. Nunggu yang warna putih ada gak mas ?
    thanks

    ReplyDelete
  9. There is one error with the gadget Recent Templates.
    I don´t, it just says: "There is one error on this gadget"

    ReplyDelete
  10. Help ! 1 Eror in slider. Mo image availible

    ReplyDelete
    Replies
    1. go to your setting and choose other, in a top row you will see allow blog post, set in to full or until jump break position.

      Delete
  11. Om Kolis,,Saya mw ganti template pake Martin Template di atas Om,tapi pas setelah di ganti tampilannya jadi kacau Om,,,,,Kira2 Om bisa bantuin pasang g om?? (saya masih newbie,jadi g ngerti soal html Om....hehehehe)

    Tolong berkunjung di blog saya Om......

    ReplyDelete
  12. This template is very beautiful, I like it a lot. But now the slide does not work. Has to edit or not?

    ReplyDelete
  13. Om Kolis,request template yang seperti mas-template.blogspot....bisa ga??

    ReplyDelete
    Replies
    1. nggak bisa, tinggal pilih aja yg lain semua gratis

      Delete
  14. Maskolis fitur Related Postsnya gak worknih.,
    Bisa dilihat DISINI.
    Kira-kira bagaimana cara mengatasinya?
    Mohon bantuannya, makasih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Disini,http://voltekno.blogspot.com/2012/10/parks-flower.html

      Delete
    2. Coba download ulang aja, widgetnya disimpen dulu nanti dipasang lagi.
      Soalnya banyk script yg rusak kemarin skrg udah saya perbaiki

      Delete
    3. Thanks Mas!
      Semuanya bekerja dengan normal..

      Delete
  15. mas bisa minta template blog ini,klo bisa tolong kirim ke email saya mas reskysucy@yahoo.com thanks

    ReplyDelete
  16. Waduh... pening mana satu mau pilih... semuanya hebat belaka.




    |Men Health Online Shop|

    ReplyDelete
  17. Great template, lots going on but not too cluttered

    ReplyDelete
  18. Related Post Javascript is not working.Please Help.

    ReplyDelete
  19. thank`s broWw, tempelate nya semuanya mantap,,,,,,, :)

    ReplyDelete
  20. trims mas .
    templatenya bagus .
    caranya ganti vind ik leuk(fb) itu gimana ya mas?

    ReplyDelete
  21. Ijin sedot kang buat koleksi... makin mantap aja nih situs...

    ReplyDelete
  22. Ahirnya jadi nih editanku :D http://www.theme.my.id

    ReplyDelete
  23. ijin sedot,,,keren banget tempe nya mas...

    ReplyDelete
  24. izin downlod gan,, tp cara masangnya gmn?

    ReplyDelete
  25. Tolong gan.. Content slider tidak berfungsi dan saya bingung untuk mengedit ny.. tolong dibalas T.T ..balas ke email saya kalau boleh gan, wyliebt@yahoo.co.id ..trima kasih

    ReplyDelete
  26. Slide Share nya kok gk Ada atau Work Ya. Masalahnya ada dimana bang kira-kira. tolong solusinya..

    ReplyDelete
  27. mau tanya gan.. cara supaya komeentar tampil seeemua seperti komentar" agan ini gimana ya?

    ReplyDelete
  28. How to make the slider work? What to put codes in recent templates widget?

    ReplyDelete
  29. tempaltenya keren buat e-commarece nih

    Jasa seo

    ReplyDelete
  30. cara download templatenya gimana?

    ReplyDelete
  31. mas martin. bisa pesan templete motoGp nga?,
    di tunggu kunbalnya. http://sobatyan.bloogspot.com

    ReplyDelete

That I would be glad if you're not remove or change credit link in the right bottom

 
© Copyright 2010-2011 Best Free Blogger Templates All Rights Reserved.